موسسه تولد نو تندرستی
مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك دارای شماره ثبت 29107 تحت نظر بهزیستی
ادامه مطلب ... برچسب:, :: 11:2 :: نويسنده : مرتضي عربي - رفتارهاي پرخاشگرانه از علايم ظاهري مصرف كنندگان حشيش است .
8- وابستگي رواني باعث مي شود كه فرد به راحتي نتواند از ادامه مصرف صرف نظر كند .
16- بياييم با پيدا كردن نقاط ضعف فرزندانمان از گرايش آنها به سمت حشيش جلوگيري كنيم .
برچسب:, :: 11:0 :: نويسنده : مرتضي عربي بعضی ها در هر لبخند، یک ردیف دندان سیاه در دهانشان نمایان می شود. خیلی ها در چنین مواقعی، اولین حدسشان این است که طرف، معتاد است...
در مطالعاتی که چندی پیش در بخش آسیب شناسی دهان واحد دندان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی روی ضایعات دهانی مصرف کنندگان داروهای روان گردان متاآمفتامین (کراک، کریستال، شیشه و...) صورت گرفت، مشخص شد این داروها اثرات مخرب و جبران ناپذیری روی سلامت دهان و دندان مصرف کنندگان ایجاد می کنند. متاآمفتامین، پودری شیشه ای، سفید، بدون بو و تلخ مزه است که به راحتی در آب و الکل حل می شود؛ به شدت اعتیادآور است و از طریق تدخین، استنشاق، بلع و تزریق داخل وریدی استفاده می شود و چون برخلاف سایر مواد مخدر، مصرف آن آسان و بدون نیاز به لوازم و ادوات خاصی است، ابعاد مشکلات آن نیز گسترده تر است. ▪ این مواد از کجا سروکله شان پیدا شده؟
ادامه مطلب ... برچسب:, :: 10:59 :: نويسنده : مرتضي عربي معاون آموزش مرکز ملی مطالعات اعتیاد گفت: ماده محرک شیشه به دلیل وجود ناخالصیهایی میتواند خسارات غیرقابل برگشتی به سیستم عصبی وارد کند. آذرخش مکری در پاسخ به این سؤال که آیا مصرف شیشه موجب احساس توهم عدم نیاز معتاد به درمان میشود اظهار داشت: به دلیل اینکه فرد با مصرف شیشه احساس خود بزرگبینی پیدا میکند و جنون میگیرد و این حالت موجب میشود مشکلات و ناکامیها را نبیند و دچار این توهم شود که از پس همه مشکلات برخواهد آمد. برچسب:, :: 10:58 :: نويسنده : مرتضي عربي محمدجواد نظریمهر در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت٬ با اشاره به اظهارات مسئولان وزارت بهداشت٬ درمان و آموزشپزشکی مبنیبر افزایش نگرانکننده سوء مصرف الکل در سال جاری٬ افزود: مسئولان این وزارتخانه باید برنامهریزی مناسبی برای پیشگیری٬ درمان و کاهش آسیب سوء مصرف الکل انجام دهند.
وی با بیان این که علت اصلی افزایش آمار سوء مصرف الکل مسائل فردی و شخصیتی است٬ گفت: بهطور حتم افزایش بیکاری و نبود اشتغال در افزایش اینگونه آمارها تأثیرگذار است. نظریمهر با اشاره به تدوین سند نقشه راه پیشگیری از سوء مصرف مواد از سوی وزارت بهداشت٬ درمان و آموزشپزشکی٬ گفت: یکی از مسائل خوبی که در این نقشه مطرح شده، مبارزه با اعتیاد به الکل است٬ از اینرو مسئولان باید به صورت جدی وارد این عرصه شوند، زیرا نمیتوان درباره فروش اینگونه مواد بیتفاوت بود. این نماینده مجلس نهم٬ با تأکید بر نقش طرحهای آموزشی و فرهنگسازی در کاهش مصرف الکل در کشور٬ یادآور شد: مسئولان با اجرای اینگونه طرحها باید سطح آگاهی مردم را از تبعات و عوارض مصرف اینگونه محصولات بالا ببرند. دبیر اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ مصرف الکل را دروازه ورود به مواد اعتیادآور خواند و گفت: بهطور حتم مصرف الکل فرد را مستعد به مصرف هر گونه مواد اعتیادآور و انجام رفتارهای پرخطر میکند. چندی پیش سازمان پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد که در سال ۹۰ حدود ۹۳ نفر در کشور بر اثر سوء مصرف الکل جان خود را از دست دادند که به ترتیب استانهای تهران با ۱۸ نفر فوت ( سه زن و ۱۵ نفر مرد)، استان اصفهان با ۱۲نفر فوت ناشی از سوءمصرف الکل (۱۲ مرد)، خراسانرضوی با مجموع ۹ نفر فوت (دو زن وهفتمرد)، آذربایجانغربی با هشت مورد مرگ ناشی از سوءمصرف الکل (هشت مرد)، استان هرمزگان با ۶ مورد مرگ ناشی از الکل (۶ مرد) درصد بیشترین متوفیان ناشی از سوءمصرف الکل را دارا بودهاند. برچسب:, :: 10:54 :: نويسنده : مرتضي عربي خط ملي مشاوره اعتياد با همكاري ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان بهزيستي كشور با شماره تماس 09628 در سال 1387 راهاندازي شد.
پيشگيري، درمان و كاهش آسيب ها؛ هدف ماست
80 درصد تماس گيرندگان زن هستند
معاون درمان و پيشگيري اعتياد سازمان بهزيستي ضمن اشاره به دو ميليون فرد معتادي كه شناسايي شده اند ادامه داد: با توجه به آمار تقريباَ نزديك به واقعيت بايد بگويم كه تماس 250 هزار نفر با اين خط نمي تواند زياد آمار مطلوبي باشد چراكه اين امر نشان مي دهد تا حدودي اطلاع رساني ما در خصوص اين خط چندان قوي نبوده است. وي اضافه كرد: گرچه آمار تماس ها از سال نخست افتتاح اين خط افزايش داشته اما هنوز هم با توجه به تعداد مصرف كنندگان ما هنوز هم جاي كار زيادي دارد تا افراد با آشنايي كه نسبت به اين خط پيدا مي كنند بتوانند اطلاعات درستي نسبت به مواد مخدر، اثرات و درمان آن به دست بياورند.
وي در پايان گفت: همان طور كه پيش از اين هم به آن اشاره كردم هدف اصلي ما ايجاد تعامل و راهنمايي صحيح اين افراد آسيب پذير است. به همين خاطر ما اطلاعات اماري خود را كه از طريق تماس ها كسب مي كنيم ماهانه در اختيار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار مي دهيم تا در برنامه ها و چشم انداز خود حتماَ آنها را لحاظ كنند برچسب:, :: 10:52 :: نويسنده : مرتضي عربي نرگس اسماعیلیان، دارو ساز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف ترامادول به افرادی که مبتلا به آسم ، مشکلات تنفسی، کلیوی، کبدی، آلرژی، افراد سالمند و یا کسانی که الکل، داروهای نارکوتیک، داروهای MAOI,SSRI,TCA مصرف می کنند، استفاده از ترامادول برایشان خطرناک است.
اسماعیلان علائم جسمی و روانی ترامادول را این گونه عنوان کرد: سرخ شدن چشم ها، نگاههای مات به صورت طولانی مدت به اطراف، عدم تعادل در حرکات، بی توجهی به نظافت، بی علاقه گی به کار و فعالیت روزانه، بیقراری شدید، وجود بوهای بد از بدن، تغییرات ناگهانی اخلاق در فرد است. وي در پایان تاکید کرد: لازم است از مصرف خود سرانه ترامادول خودداری کنید چون مانند سایر مواد مخدر اعتیاد آور است و بهتر است برای ترک آن دز دارو را کم کرد چون قطع، مصرف ناگهانی آن موجب تشنج در فرد می شود.
برچسب:, :: 10:51 :: نويسنده : مرتضي عربي
درباره وبلاگ ![]() موسسه تولد نو تندرستی با افتخار آمادگی دارد در صورت هرگونه سوال در مورد درمان جدید(مواد محرک) و نیاز به مشاوره و بستری عزیزان در عذابتان بصورت رایگان از خدمات مشاوره این مرکز بصورت حضوری، تلفنی و یا اینترنتی بهره مند شوید.تلفنهاي تماس عباس مشهدی ابراهیم (میدانی)09123474418وعلی طاهری09125242982 شماره تلفن ثابت36695663 آرشيو وبلاگ
نويسندگان |
||
![]() |