موسسه تولد نو تندرستی
مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك دارای شماره ثبت 29107 تحت نظر بهزیستی

موسسه تولدی سبز با افتخار آمادگی دارد در صورت هرگونه سوال در مورد درمان جدید(مواد محرک) و نیاز به مشاوره و بستری عزیزان در عذابتان بصورت رایگان از خدمات مشاوره این مرکز بصورت حضوری، تلفنی و یا اینترنتی بهره مند شوید.تلفنهاي تماس عباس مشهدی ابراهیم (میدانی)09123474418وعلی طاهری09125242982

برچسب:, :: 18:5 :: نويسنده : مرتضي عربي

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد به نقل از خبرانلاین، تولید‌کنندگان و فروشندگان مواد مخدر به فراخور زمان و مکان و گروه هدف خود مواد مخدر مختلفی را تولید و عرضه کرده اند. طبق اظهارات مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبازره با مواد مخدر، نتایج شیوع شناسی مصرف مواد در کشور حاکی از این است که شیشه دومین ماده مصرفی در کشور است.

چرا تولید کنندگان مواد به شیشه روی آوردند؟

پس از اینکه مواد مخدری مانند تریاک و هروئین در بین مردم بدنام شدند مافیای مواد مخدر متوجه شدند که مواد سنتی مانند تریاک و مشتقات آن و هروئین دیگر پاسخگوی نیاز گروه هدف آن ها نیست. مافیای مواد به فکر تولید ماده ای افتادند که مشکلات ترانزیت و قاچاق مواد سنتی را نداشته باشد و در عین حال مصرف کنندگان به راحتی آن را مصرف کنند . همچنین آن ها با تولید این ماده قصد داشتند با معتاد کردن زنان گروه هدف خود را بزرگتر کنند.

چرا شیشه به سرعت رواج یافت؟

به جرات می توان گفت تبلیغات وسوسه انگیز درباره اثرات کوتاه مدت مصرف شیشه خیلی زود شیوع بالای مصرف آن را در پی داشت. اثرات کوتاه مدتی مانند بی خوابی، کاهش اشتها، افزایش میل جنسی،سرخوشی، افزایش تمرکز سبب شد تا حتی جوانانی که قبلا هیچ ماده ای را هم مصرف نمی کردند به مصرف شیشه روی بیاورند. از دیگر مواردی که این ماده محرک شیوع یافت دسترسی آسان به آن و همچنین مصرف آسان آن بود. به سبب ویژگی های که گفته شد زنان نیز وارد چرخه اعتیاد به شیشه شدند.

آیا شیشه درمان دارد؟

به گفته کارشناسان هنوز درمان دارویی قطعی برای این ماده محرک بوجود نیامده است. در کشور ما برای درمان شیشه از چند روش غیر دارویی استفاده می شود. یکی از این روش ها، ماتریکس روش درمان روانشناختی مواد محرک می باشد. همچنین برای درمان شیشه از روش اجتماع درمان مدار (therapeutic community) استفاده می شود. قابل ذکر است که با وجود شیوع گسترده شیشه در کشور استفاده از روش های علمی برای درمان شیشه بسیار کم بوده است.

شیشه در کشور چه اثراتی داشته است؟

مصرف شیشه در بین جوانان و زنان به سرعت رو به افزایش است. مصرف شیشه در بلند مدت سبب آسیب جدی به مغز، توهم و هذیان، پرخاشگری، افسردگی، سوء ظن و بدگمانی و ... می شود. در حال حاضر به سبب اثرات مخربی که شیشه روی خلق و خو و شخصیت فرد مصرف کننده بر جای می گذارد، بسیاری از تخت های بیمارستان های روانی را مصرف کنندگان شیشه پر کرده اند. همچنین به دلیل رفتارهای بدگمانی و سوء ظن گونه خانواده های زیادی متلاشی شده اند. به سبب پرخاشگری های ناشی از مصرف شیشه در عمده حوادث فجیعی که اتفاق می افتد ردپای شیشه دیده می شود. از سوی دیگر مصرف کنندگان شیشه به دلیل از دست دان تعادل روانی و عقلی خود اقدام به رفتارهای پرخطر جنسی می زنند که زمینه ساز بیماری های خطرناکی چون ایدز می شود.

برچسب:, :: 17:59 :: نويسنده : مرتضي عربي

به گزارش پایگاه خبری اعتیاد به نقل از خبرگزاری ایسنا، حسین رفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به آخرین تحقیقی که در خصوص اعتیاد در ایران انجام شده است، اظهار کرد: طرح ارزیابی سریع وضعیت اعتیاد در کشور (RSA) که سه بار متوالی در سال‌های 78، 83 و 86 تکرار شده، نشان داد که به لحاظ شیوع در کشور افزایش چندانی نداشته‌ایم و یا شاید بگوییم که کاهش هم داشته است، اما مسئله روند اعتیاد در کشور تنها "شیوع" نیست بلکه تحولات الگوی مصرف است.

وی افزود: مطالعه سال 89 "موسسه داریوش" در شهر تهران که با همکاری سازمان ملل متحد و جمعیت تولد دوباره و با حمایت مالی ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شد، نشان از تغییر الگوی مصرف از تریاک و مواد مخدر (مواد افیونی) به شیشه داشت.

این روانپزشک با بیان



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: 17:57 :: نويسنده : مرتضي عربي

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری اعتیاد، درمان اعتیاد به مصرف شیشه، از مشکل‌ترین درمان‌هاست و داروی خاصی برای تجویز آن نداریم و داروهايي كه تجويز مي‌شود تنها به كاهش علايم ناراحت‌كننده بيمار كمك مي‌كند. به طوریكه براي درمان اعتياد به مواد مخدري كه مرفين دارند همچون ترياك،كراك وهرويين، متادون تجويز میشود.

براساس این گزارش، باتداوم مصرف شيشه، تنفس، ضربان قلب، فشارخون و دماي بدن بالا مي‌رود. فرد مصرف‌كننده شيشه،  تحريك پذير و پرخاشگر مي‌شود واحتمال روی آوردن به هر خشونتی است،  براي درمان عوارض اعتياد به شيشه براساس مدت و نوع و روش مصرف ممكن است كه فرد نياز به درمان دارويي به شكل بستري شدن يا سرپايي داشته باشد.

این گزارش می‌افزاید،شانس ترک معتادی که شیشه مصرف میکند، بسیار کم است. ترک واقعی و دائم به ندرت اتفاق می‌افتد و پایدار ماندن آن، نادر است.

بنابراین گزارش، میزان ابتلاء به اعتیاد و مصرف موادمخدر در ایران بالاست و با وجود اقدامات مختلف قانونی و نظامی برای کنترل موادمخدر در ایران، متاسفانه روند مصرف مواد مخدر در بین جوانان شیوع داشته به ویژه افزایش مصرف مواد مخدرجدید از مشکلات فعلی است که بهترین راه در مسیر مبارزه با این خطر، بالا بردن سطح آگاهی جامعه به ویژه جوانان و حمایت های صحیح خانوادگی است

برچسب:, :: 17:55 :: نويسنده : مرتضي عربي

درباره وبلاگ

موسسه تولد نو تندرستی با افتخار آمادگی دارد در صورت هرگونه سوال در مورد درمان جدید(مواد محرک) و نیاز به مشاوره و بستری عزیزان در عذابتان بصورت رایگان از خدمات مشاوره این مرکز بصورت حضوری، تلفنی و یا اینترنتی بهره مند شوید.تلفنهاي تماس عباس مشهدی ابراهیم (میدانی)09123474418وعلی طاهری09125242982 شماره تلفن ثابت36695663
پيوندها
">nod

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك و آدرس tavalodisabz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان