موسسه تولد نو تندرستی
مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك دارای شماره ثبت 29107 تحت نظر بهزیستی
واقعا خيال كرده‌ايد يك بسته از آن كپسول‌هاي گياهي طوري روح و روان‌تان را پاك مي‌كند كه انگار هرگز نشئگي و خماري را تجربه نكرده‌ايد؟ طوري كه اصلا يادتان نيايد تزريق يعني چه و كاغذ آلومينيومي يا فندك اتمي يا پايپ به چه كار مي‌آيد؟ نه! حرفشان را باور نكنيد! شايد پس از مصرف كپسول‌ها دچار تشنج شويد يا به كما برويد يا ده‌ها بيماري عجيب و ناشناخته ديگر بگيريد، شايد هم به آنها معتاد شويد؛ به كپسول‌هايي كه حتي نمي‌دانيد محتوياتشان چيست.

هنوز پژوهش جامعي در ابعاد كشوري وجود ندارد كه دقيقا ثابت كند محتويات كپسول‌هاي گياهي ارسالي از خارج كشور و البته كپسول‌هاي گياهي كه در عطاري‌ها فروخته مي‌شود دقيقا چيست، اما به هر حال هيچ يك از كارشناسان اعتياد اين كپسول‌ها را كاملا تاييد نمي‌كنند و حتي در برخي موارد با بررسي‌هاي محدود بعضي از اين كپسول‌ها مشخص شده كه اين كپسول‌ها حاوي مواد مخدر يا انواعي از گياهان هستند كه تاثيرشان در ترك اعتياد اثبات نشده است. محمدرضا فياض‌نوري، مسوول كلينيك درمان نگهدارنده در مركز ملي مطالعات اعتياد يكي از آن كارشناس‌هايي است كه پا را از هشدار‌هاي عادي فراتر گذاشته است و حتي ماهيت گياهي اين كپسول‌ها را هم تاييد نمي‌كند.

از ترك تا تشنج و كما

«گياه تنها ماده‌اي است كه در اين كپسول‌ها پيدا نمي‌شود!» اين تعريف فياض نوري از محتواي كپسول‌هاي بي نام و نشان گياهي ترك اعتياد است. وي تاكيد مي‌كند: در اين داروها كه به اسم داروي گياهي تبليغ مي‌شود گياه تنها ماده‌اي بود كه پيدا نمي‌شد؛ اين كپسول‌ها‌ي 700توماني حاصل تركيب چند داروي شيميايي مختلف و حتي حاوي مواد مخدر بود كه منجر به وابستگي فرد به آن مي‌شد.

او درباره آثار مصرف اين داروهاي تقلبي، مي‌گويد: مواد خواب‌آور محتوي اين داروها منجر به تشنج، كما و كاهش هوشياري فرد مي‌شود و مواد ضد اسهال درون آن منجر به بيماري‌هاي گوارشي طولاني مدت براي فرد مي‌گردد. همچنين مواد روانگردان محتوي آن منجر به مشكلات خلقي، روحي، رواني و حتي فراموشي در شخص معتاد مي‌شود.به گفته اين كارشناس، ماده مخدر درون اين قرص‌ها جايگزين مصرف مستقيم مواد مخدر مي‌شود و



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: 9:52 :: نويسنده : مرتضي عربي

یک داروساز با بیان اینکه مواد مخدر سنتی بیشتر سبب ایجاد اعتیاد فیزیکی می‌شوند، گفت: ماده مخدر صنعتی همچون شیشه و اکستازی به شدت اعتیادآورند و با یک بار مصرف این مواد موجب اعتیاد روانی فرد می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسنا- منطقه اصفهان، منصور هاشمی فشارکی در همایش مواد مخدر و پیامدهای آن که با هدف آشنایی با عوارض و معضلات اجتماعی و فردی ناشی از اعتیاد به انواع مواد مخدر و الکل در اصفهان برگزار شد، گفت: حشیش متداول‌ترین ماده مخدر مصرف شده در دنیا است و از معدود مواد مخدریست که بر روی تمام اندام‌های بدن آثار سوء می‌گذارد که در تمام طول مدت زندگی باقی مانده و غیر قابل برگشت است.

وی با اشاره به لزوم توجه به مواد مخدر شیشه و قرص‌های اکستازی بیان کرد: میزان رشد اعتیاد به این دو ماده مخدر در برخی از کشورها قابل توجه است و بی توجهی به این مواد می‌تواند در آینده کشور را با مشکلات فراوانی مواجه سازد.

هاشمی فشارکی با اشاره به اینکه ماده مخدر شیشه در مکان‌ها و آزمایشگاه‌های کوچک قابل تولید است، تصریح کرد: این ماده مخدر به راحتی قابل استعمال است و با قیمت بسیار پایین به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: اکستازی تاثیرات مخربی بر روی حافظه دارد و تاثیر شیشه بر حافظه اگرچه به شدت قرص‌های اکستازی نیست اما قابل توجه است.

این داروساز با اشاره به اینکه عدم تمایل به خوابیدن و کاهش اشتها از علایم اعتیاد به ماده مخدر شیشه است، اذعان کرد: در برخی جوامع اعتیاد به شیشه حتی در خانواده‌هایی که سابقه اعتیاد در میان آنها وجود نداشته دیده می‌شود و لازم است خانواده‌ها توجه بیشتری به این ماده مخدر داشته باشند.


 

برچسب:, :: 9:45 :: نويسنده : مرتضي عربي

خبرگزاری فارس: یک فوق‌تخصص قلب و عروق گفت: تحریک سیستم عصبی، افزایش فشار خون،‌ بروز سکته قلبی و نارسایی قلبی از عوارض مصرف آمفتامین‌ها و ماده مخدر شیشه است.
شکوفه حاجی‌صادقی،در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبری فارس «توانا» درباره عوارض مصرف آمفتامین‌ها یا ماده مخدر شیشه، گفت: با توجه به افزایش مصرف مواد مخدر در بین جوانان لازم است اطلاع‌رسانی درباره عوارض قلبی و عروقی این مواد انجام شود.

وی افزود: آمارهای جهانی نشان می‌دهد 25درصد از افراد در جوامع پیشرفته حداقل یکبار از آمفتامین‌ها استفاده کرده‌اند؛ متأسفانه در کشور ما آمار رسمی وجود ندارد اما آمارهای غیر رسمی حکایت از افزایش استفاده از آمفتامین‌ها دارد.

این فوق ‌تخصص قلب و عروق درباره عوارض قلبی و عروقی آمفتامین‌ها اظهار داشت: هنوز هیچ‌گونه مطالعه‌ای در خصوص عوارض این مواد بر روی قلب و عروق انجام نشده اما اثرات مخرب ناشی از مصرف این مواد مشهود است.

وی تصریح کرد:‌ تحریک سیستم عصبی، افزایش فشار خون، بروز درد‌های قفسه صدری،‌ بروز سکته قلبی، ضربان نامنظم قلب، ایجاد عفونت دریچه‌های قلب، پارگی آئورت و نارسایی قلبی از عوارض مصرف آمفتامین‌ها و ماده محرک شیشه است.

حاجی‌صادقی به مصرف کنندگان آمفتامین و شیشه هشدار داد تا از مصرف این مواد به دلیل عوارض آن اجتناب کنند چرا که فرد استفاده کننده از این مواد حتی به اندازه یک دوز، مبتلا به عوارض آن می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:‌ در صورت بروز عوارض، بهترین درمان عدم مصرف این مواد است. مصرف کنندگان این نوع مواد اکثراً مبتلا به درد قفسه سینه، تنگی نفس، تورم اندام‌ها،‌ تپش قلب و افزایش فشار خون می‌شوند. مصرف همزمان الکل با این مواد، شانس بروز عوارض آن را در مصرف کنندگان به شدت افزایش می‌دهد.



 

برچسب:, :: 9:44 :: نويسنده : مرتضي عربي

تهران - مدیرکل دفتر مداخله و بازتوانی سازمان بهزیستی کشور گفت: معتادان بهبود یافته با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، آموزش‌های لازم مرتبط با شغل‌ مورد نظر خود را فرا می گیرند.


'فرهاد اقطار' روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: داشتن شغل و برخورداری از بیمه درمان، مهمترین نیاز و تقاضای معتادان بهبود یافته است.
وی اظهار داشت: سازمان بهزیستی با مساعدت و همکاری سازمان فنی وحرفه ای و وزارت کار و امور اجتماعی پیش بینی می کند امسال بیش از 25 هزار فرصت شغلی برای معتادان بهبود یافته فراهم کند.
اقطار با بیان اینکه پروتکل درمانی کمپ ها ( درمان معتادان) به همه مراکز درمانی سراسر کشور ارسال شده است، اظهار داشت: همه کمپ ها ( اردوگاه ها) موظف به اجرای این پروتکل هستند.


 

برچسب:, :: 9:44 :: نويسنده : مرتضي عربي

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر مسعود حاجی‌رسولی در نشست علمی – پژوهشی که با عنوان «نقش تغذیه در درمان اعتیاد» در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: معتادان به دلیل نیاز به تهیه و مصرف موادمخدر همواره از سلامتی خود غافلند و غالباً از وضعیت تغذیه‌ای بسیار بدی برخوردارند و قسمت اعظم درآمد خود را صرف خرید مواد مخدر می‌کنند و کمتر به بهداشت و تغذیه خود اهمیت می‌دهند.


به گفته یک پژوهشگر حوزه اعتیاد:
تقریباً تمام معتادان دچار سوء تغذیه هستند

یک پژوهشگر حوزه



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: 9:42 :: نويسنده : مرتضي عربي

استاندار تهران از جمع آوری دو هزار و 700 معتاد ولگرد در پایتخت، ایجاد اشتغال برای معتادان ولگرد بهبود یافته تهرانی و توزیع بسته‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد در مدارس و دانشگاهها خبر داد.



مرتضی تمدن در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین تصمیمات شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: این شورا جمع آوری معتادان مواد مخدر در سطح استان را در دستور کار خود قرار داده است. بر اساس آخرین آمارها از فرمانداریها و پلیس تهران تعداد دو هزار و 750 معتاد ولگرد از سطح استان تهران جمع آوری شدند.

وی افزود: معتادان ولگرد پس از جمع آوری از سطح شهر به کمپهای ترک اعتیاد منتقل شده و پس از سم زدایی اقدامات لازم برای درمان آنها انجام می شود. این اقدامات نیازمند تامین منابع مالی، استفاده از پزشک مجرب و فضای کافی است که به تنهایی از عهده یک سازمان مانند بهزیستی بر نمی آید.

تمدن اظهار داشت: در شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران تمامی اقدامات اعم از جمع آوری معتادان، سم زدایی، نگهداری، درمان و زندگی بعد از ترک اعتیاد میان اعضای شورا (سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت و سازمانهای حمایتی) تقسیم کار شد.

وی گفت: جمع آوری معتادان ولگرد موجب بالا رفتن میزان رفاه و آسایش عمومی مردم شده و موجب بهبود در نظم و زیباسازی شهر می شوند. همچنین این طرح در کاهش سرقتهای جزئی تاثیرگذار بوده است و می توان اینگونه عنوان کرد که این اقدامات ضریب سالم سازی فضای اجتماعی را افزایش می دهد.

درصد زیادی از معتادان ولگرد شاغلند

استاندار تهران با بیان



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: 9:38 :: نويسنده : مرتضي عربي

سخنگوی شورای شهر گرگان گفت: شهروندان کوی قلعه‌حسن در حرکت خودجوش و فرهنگی عاملان پخش و فروشندگان موادمخدر و مشروبات الکلی را از محل سکونت خود بیرون کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی شورای شهر گرگان، ناصر گرزین اظهار داشت: شهروندان کوی قلعه حسن پس از بارها تذکر شفاهی و اعتراض به افزایش پخش و فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی با تظاهرات عمومی خود این افراد را وادار به ترک این محله نمودند.
وی خاطرنشان کرد: در این تظاهرات عمومی که اقشار و گروه‌های مختلف در آن حضور داشتند شهروندان با سر دادن شعارهایی علیه مواد مخدر و عاملان توزیع و پخش آن خواستار تعطیلی پلمپ شدن اماکن فروش موادمخدر شدند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان اظهار داشت: این اقدام با همکاری نیروی انتظامی، دادستانی گرگان، پایگاه بسیج و شورا یاران انجام شد.
گرزین تصریح کرد: در حال حاضر کوی قلعه‌حسن از هر نوع توزیع و فروش موادمخدر و مشروبات الکلی عاری شده است و امیدواریم سایر محلات آسیب‌پذیر گرگان نیز با همکاری دستگاه‌های مرتبط با این رویکرد نسبت به پاکسازی محل سکونت خود اقدام کنند.

 

برچسب:, :: 9:37 :: نويسنده : مرتضي عربي

مدیر کل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی از حذف کمپهای ترک اعتیاد غیر مجاز معتادان در صورت افزایش مراکز درمان خبر داد.
به گفته اقطار، همچنین ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز چهار میلیارد تومان برای درمان و دو میلیارد تومان نیز برای پیشگیری از اعتیاد به سازمان بهزیستی اختصاص داده است.

فرهاد اقطار در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به اینکه تعداد زیادی از مدیران کمپهای غیر مجاز ترک اعتیاد تاکنون برای دریافت مجوز اقدام نکرده اند به همین دلیل افزایش تعداد مراکز درمان اجباری که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر راه اندازی شده اند می تواند در حذف تدریجی این کمپها موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم نباید به کمپهای غیر مجاز ترک اعتیاد مراجعه کنند، گفت: فضا و همچنین خدمات و برخورد با معتادان در این مراکز استاندارد نیست در صورتیکه مراکز درمان اجباری معتادان اینگونه نیست و هزینه ای نیز در این مراکز از معتادان گرفته نمی شود.

مدیرکل دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی به اعتبارات مربوط به بخش اعتیاد اشاره و تاکید کرد: در سال جاری بهزیستی دو میلیارد تومان برای درمان معتادان اختصاص داده است.

 

برچسب:, :: 9:37 :: نويسنده : مرتضي عربي

رئیس سازمان مردم نهاد کنگره 60 گفت: به علت دسترسی آسان و مصرف روزافزون «شیشه» و تبعات بسیار مخرب آن که حتی می‌تواند یک موضوع امنیتی باشد باید هر چه زودتر ستاد بحران شیشه در کشور تشکیل شود.

جسین دژاکام در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: شیوع و مصرف ماده مخدری مانند شیشه امنیت ملی را به خطر انداخته است و باید برای آن ستاد بحرانی تشکیل شود.

وی افزود: ما یک اعتیاد و معتاد معمولی داریم و یک اعتیاد و معتاد جنایی که در خصوص مصرف شیشه با معتاد جنایی و قاچاقچی جنایی مواجه هستیم و فاز آن با اعتیاد معمولی فرق می‌کند.

دژاکام تصریح کرد: در اعتیاد معمولی معتاد هروئین یا تریاکی نهایت کارش این بود که تزریق کند یا به عنوان مثال گوشواره را از گوش همسرش وا کند و بفروشد اما در اعتیاد جنایی با فاجعه عظیم روبه‌رو هستیم که بارها و بارها در جراید و روزنامه‌ها می‌خوانیم که مردی به علت مصرف شیشه دختر خود را سوزاند یا همسر خود را به قتل رساند.

وی گفت: تشکیل ستاد بحران برای مصرف و وجود شیشه یک ضرورت حتمی است و همین طور بحران در حال افزایش است و باید هر چه سریعتر چنین ستادی تشکیل شود.

رئیس کنگره 60 خاطرنشان کرد: به این دلیل می‌گوییم که امنیت ملی را به خطر می‌اندازد که شیوع بالای مصرف شیشه اعتیاد جنایی را افزایش داده است و فرد مصرف کننده شیشه در صورتی که میزان مصرفش بالا باشد قابل کنترل نیست.
 

برچسب:, :: 9:21 :: نويسنده : مرتضي عربي

 

برچسب:, :: 16:1 :: نويسنده : مرتضي عربي

 

تحقیقات نشان داده است، نوجوانانی كه با والدینشان درباره خطرهای موادمخدر گفت و گو می كنند، در مقایسه با آنهایی كه چنین گفت و گویی ندارند، ۳۶ درصد كمتر در معرض مصرف حشیش قرار دارند. ضمن اینكه ۵۰ درصد كمتر احتمال دارد كه مواد استنشاقی مصرف كنند و ۶۵ درصد كمتر در معرض ابتلا به سایر مواد مخدر هستند. آیا هنوز هم فكر می كنید كه نیازی به گفت و گو با فرزندانتان در این باره ندارید؟
والدین مؤثرترین عامل در نحوه زندگی روزمره فرزندان به شمار می آیند، اما بهترین والدین هم به طور طبیعی روشهای مقابله با مشكلات را نمی دانند. ۲۱ روشی كه پیش رو دارید، به شما كمك می كند تا از گرفتار شدن فرزندانتان در دام اعتیاد پیشگیری كنید.
تجربه نشان می دهد، كودكان و نوجوانانی كه با والدین خود روابط صمیمانه تری دارند، كمتر به سوی رفتارهای مخاطره آمیز (استعمال سیگار، استعمال مواد مخدر، پرخاشگری و...) كشیده می شوند. بنابراین، هرچه بیشتر به نیازهای فرزندان خود توجه و به مسایلشان رسیدگی كنید احساس ارزشمندی بیشتری خواهند كرد و به خواستهای شما واكنش مثبت نشان می دهند. به منظور دست یابی به این هدف راهكارهای زیر توصیه می شود:
▪ برای با هم بودن زمان خاصی درنظر بگیرید.
▪ از سؤال كردن نترسید.
▪ سعی كنید هنگامی كه فرزندتان از مدرسه برمی گردد، در خانه باشید..
▪ وعده های غذا را با یكدیگر و دسته جمعی صرف كنید.
▪ برقراری ارتباط مؤثر را یاد بگیرید
آیا می دانید سرگرمی مورد علاقه فرزندتان چیست؟ فرزند شما در مدرسه از چه چیزی بیشتر لذت می برد و به آن علاقه مند است؟ ارتباط بیشتر باعث می شود آنها راحت تر درباره مسایل مختلف، ازجمله مواد مخدر و... با شما گفت و گو كنند.
▪ كاملاً واضح و روشن صحبت كنید.
▪ شنونده خوبی باشید.
▪ از اخبار رسانه های جمعی استفاده كنید.
▪ به پرسشهای آنان پاسخهای صادقانه دهید.
▪ واكنش نشان ندهید.
▪ از فنون ایفای نقش استفاده كنید.
▪ الگوی فرزند خود باشید
▪ در زندگی روزانه الگوی ارزشمندی برای فرزند خود باشید.
▪ به فرزندانتان القا نكنید كه آن چه را می گویم انجام بده، نه آن چه را كه عمل می كنم.
▪ رفتار خودتان را مورد ارزیابی قرار دهید.
▪ مقررات وضع كنید.
▪ برای رفت و آمد به خانه، محدودیتهای ویژه در نظر بگیرید.
▪ فرزندانتان را در بیرون از خانه كنترل كنید.
▪ با خانواده ای كه فرزند شما برای مهمانی به منزلشان رفته است، تماس داشته باشید.
▪ به فرزندان خود بیاموزید تا به راحتی بتوانند میهمانیهایی را كه در آن سیگار و مواد مصرف می شود، ترك كنند.
▪ به ندای درونی خود گوش دهید.
▪ تشویق و پاداش
▪ تأیید و تشویق والدین، مؤثرترین عامل برای ایجاد رفتارهای مثبت و مطلوب در كودكان و نوجوانان است.
▪ به رفتارهای خوب پاسخ دهید.
▪ بر رفتارهای مثبت تأكید كنید.

برچسب:, :: 15:45 :: نويسنده : مرتضي عربي

اعتیاد به هر شکلی که باشد معمولا طی یک دوره سه مرحله ای انجام می گیرد:
۱- مرحله آشنایی :  در این مرحله شخص در اثر مسامحه یا تشویق دیگران یا میل به انجام یک کار تفریحی یا کنجکاوی یا علل دیگر مانند کسب لذت با مصرف مواد مخدر آشنا می شو د.
۲- مرحله میل به افزایش مصرف مواد : در این مرحله بدن هر روز به دریافت مواد بیشتر نیاز پیدا می کند بعد از مدتها استفاده نامرتب از مواد مخدر شخص دچار شک وتردید می شود و برای رهایی از آن دست به مبارزه با امیال خود می زند .
۳- مرحله اعتیاد (بیماری ): در این مرحله بعد از شک و تردید  و شاید مدتی ترک اعتیاد شخص سرانجام به مرحله اعتیاد واقعی می رسد که اگر مواد مخدر بدون رعایت ترتیبات لازم ناگهان قطع شود نشانه های سندرم محرومیت بروز می کند.

برچسب:, :: 15:44 :: نويسنده : مرتضي عربي

استعمال مواد مخدر انسان را دچار بی تفاوتی نسبت به پستی  و بلندی های زندگی می کند یعنی در شخص  معتاد شخصیت عذر اجتماعی بروز می کند و اکثر آنان در حالتی جنگ  و گریزاند با اجتماع میانه خوبی ندارد ونه تنها به افراد بلکه به اجتماع نیز وفادار نیستند اینان عادات و رسوم ملی ومذهبی رازیرپا می گذارند .
حس مسئولیت فردی و اجتماعی ندارند، اغلب قید و بندی احساس نمی کنند، خود پسنداند و دیگران را مسئول اعمال و رفتار خود قلمداد می کنند، نمی توانند احساس گناه کنند، مرتب از دیگران انتقاد دارند و تمایل به کار کردن ندارند اگر هم به کاری مشغول شوند نمی توانند به خوبی آن را انجام دهند، معتادان به ظاهر خود بی علاقه اند، زیاد دروغ می گویند، افکار عجیب و غریبی دارند ودر حالت افسردگی و گوشه گیری به سر می برند .
در واقع  استعمال مواد مخدر اراده شهامت و جرات را از بین می برد افراد مبتلا را به طور  کامل بی هدف می کند قدرت جسمی آنها را به تحلیل می برد وآنان جرات مقاومت  ایستادگی و پشتکار  در برابر مشکلات را از دست می دهند تنها هدف فرد معتاد بدست آوردن ماده مورد اعتیاد است تا زمانی که نشئه است ایمان و اعتقادش پا به برجاست  و وقتی خمار می شود بجز مواد مخدر چیز دیگری را پذیرا  نیست معتادان  به تریاک  اغلب علاقه مندند  که تنها و بدون مسئولیت خانوادگی بسرببرند زیرا لذت خود  را فقط در منقل و وافور می بینند  و در کنار آن احساس  خوشبختی میکنند ودیگر نیازی به خانواده ندارند. (اداره پیشگیری استان سیستان و بلوچستان، ۱۳۷۷)
بین شخصیت و اعتیاد رابطه ای متقابل وجود دارد یعنی فرد به علت وضع خاص شخصیتی و نیازها و شکستها ، ناتوانی در برخورد با مسائل وناکامی در زندگی عدم ثبات عاطفی وناملایمات  دیگر به اعتیاد روی می آورد وبدین ترتیب  بین اعتیاد  و شخصیت دور باطلی ایجاد می گردد  که مبارزه با آن مستلزم تغییر شرایط بیرونی و درونی از طریق ایجاد اراده  و روحیه ای قوی وآسیب  ناپذیر  می باشد بالاخره  فساد بافت های مغزی در اثر مصرف مواد مخدر موجب می گردد که شخص کنترل حرکات خود را از دست بدهد و آمادگی آسیب رسانی به خود و دیگران را پیدا نماید

برچسب:, :: 15:34 :: نويسنده : مرتضي عربي

کسانی که از ماده مخدر شیشه (متامفتامین )استفاده می کنند ممکن است دچار زخم های جلدی در نقاط مختلف بدن بشوند که غربی ها به ان( اشکلات هندل ) می گویند
در غرب ماده مخدر شیشه (متامفتامین )بسیار ارزان است و فقرا و طبقه فقیر به جای کوکائین از متامفتامین استفاده می کنند و به ان کرانک (هندل crank) می گویند در مقابل با کراک کوکائین .
علت ان است که کرانک همانند یک هندل که موتور ماشین را روشن می کند انها را نیز به تحرک وا می دارد
در مصرف کنند های متامفتامین (شیشه) به علت وجود ناخالصی و مواد سمی که در زمان ساخت ان مصرف می شود  و حساسیت مصرف کننده بدن انسان دچار خارش می شود و معتاد شروع به خاراندن ان  می کند این مسله در بعضی ها منجر به ضایعات جلدی  که شباهت زیادی به گزش حشرات دارد می کند و معتادان به اصطلاع به ان گزش هندل  می گویند که ما انرا  گزش متامفتامین می گوییم
در ایران لعنتی که مناسب این ضایعه باشد همان گزش شیشه یا نیش شیشه  است 

برچسب:, :: 12:11 :: نويسنده : مرتضي عربي

عضو هيات امناي مركز پژوهشي پيش‌گيري و درمان اعتياد شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: در بسياري موارد جوانان به اميد اثرات كوتاه مدت شيشه مانند افزايش ميل جنسي و يا افزايش هوشياري به اين ماده مخدر رو مي‌آورند، غافل از اين كه برخي عوارض شيشه جبران‌ناپذير است.


دكتر سيروس پاك‌سرشت در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: شيشه يا مت‌آمفتامين ماده مخدر بسيار قوي و خطرناكي است كه داراي عوارض وحشتناك و جبران‌ناپذيري است.


وي افزود: ماده مخدر شيشه و تركيبات آن به روش‌هاي مختلفي مصرف مي‌شوند و به عنوان مثال در روش خوراكي اثرات اين ماده مخدر هشت تا 12 ساعت پس از مصرف باقي مي‌ماند.


پاك‌سرشت تصريح كرد: افزايش هوشياري، بي‌خوابي، افزايش انرژي و تمركز و افزايش ميل جنسي از جمله اثرات مصرف تركيبات آمفتامين است.


عضو هيات امناي مركز پژوهشي مقابله، پيش‌گيري و درمان اعتياد شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوزستان خاطرنشان كرد: مصرف تركيبات اعتيادآور آمفتامين اگر چه هشت تا 12 ساعت پس از مصرف داراي اثرات به ظاهر مثبتي است ولي در درازمدت موجب بروز اختلالات بسيار خطرناك در بدن مي‌شود.


وي بيان كرد: احتمال سكته مغزي و قلبي، توهم، بروز ضايعات پوستي، عفونت بدن، پوسيدگي دندان‌ها، تشنج، افزايش فشار خون و نارسايي كبدي و كليوي از جمله عوارض مصرف تركيبات آمفتامين است.


پاك‌سرشت گفت: عوارض ناشي از مصرف ماده مخدر شيشه و تركيبات آن سه ماه پس از اولين مصرف در چهره فرد مصرف‌كننده ظاهر مي‌شود و اين عوارض در 10 سال نخست مصرف بسيار شديد مي‌شوند.


عضو هيات امناي مركز پژوهشي مقابله، پيش‌گيري و درمان شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوزستان افزود: بسياري از جوانان به دليل ناآگاهي از عوارض مصرف ماده مخدر آمفتامين و با اهدافي مانند افزايش انرژي براي درس خواندن اين ماده مخدر را مصرف كرده و به آن معتاد مي‌شوند.


وي خاطرنشان كرد: برخي جوانان نيز براي افزايش لذت ناشي از فعاليت جنسي به اين ماده مخدر رو مي‌آورند. آمفتامين موجب افزايش مقطعي ميل جنسي در زن و مرد مي‌شود و به همين علت برخي افراد ناآگاه از اين ماده مخدر استفاده مي‌كنند.


عضو هيات امناي مركز پژوهشي مقابله، پيشگيري و درمان اعتياد شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خوزستان افزود: همچنين لازم است زوج‌هاي جوان درباره روابط جنسي آموزش ببينند تا براي حل مسايل كوچك به مواد اعتيادآور خطرناك گرايش پيدا نكنند. پيش‌گيري از گرايش نوجوانان به مصرف آمفتامين نيز نيازمند فرهنگ ‌سازي، مديريت و اطلاع‌رساني است.


برچسب:, :: 12:8 :: نويسنده : مرتضي عربي

اعتیاد به كراك باعث از بین رفتن درد، استرس، اضطراب و احساس سرخوشى و همینطور تحرك زیاد میشود؛ افرادی كه به این ماده اعتیاد پیدا میكنند بعد از مدتی اثرات كراك در آنها همچنین اثرات دیگری كه مصرف بلند مدت این ماده بجا میگذارد اینهاست:

از بین رفتن اشتها، كاهش شدید وزن، شكنندگى پوست، پیرى زودرس، افزایش فشار خون و ترشح هیستامین كه باعث خارش در فرد میشه، كراك شدیدا باعث خواب آلودگی یا به قول معروف "چرت" میشود؛ مصرف این ماده اگر بصورت كوتاه مدت ولی مداوم باشد اثرات مخرب جبران ناپذیری روی بدن فرد مصرف كننده میگذارد مثل : عفونت اعضای داخلی بدن، پوسیدگی دندانها، سرطان حنجره و ریه و نابودی كبد.

بطور كلی تمام اجزائیكه تحت تاثیر مستقیم كراك هستند ذره ذره نابود شده و می پوسند ؛ در بعضی افراد معتاد به كراك، عفونت به حدی است كه اجزای بدنشان از هم جدا می شود و گوشت بدن دچار عفونت می گردد و به قول معروف "كرم" میزند؛ حتما شنیده اید بعضی از معتادین به كراك وقتی میمیرند آنها را غسل نمیدهند چون هنگام شستشو اجزای بدنشان از هم جدا میشود ؛ نمیدانم این مساله تا چه حد درست است اما شنیده ام مصرف چهار روز كراك باعث مى شود كه تاثیراتش به مدت چند سال در بدن باقى بماند و موجب اختلالات حركتی و تضعیف حس بینایى و لامسه بشود

برچسب:, :: 11:43 :: نويسنده : مرتضي عربي

متخصصان درمانگر اعتیاد می‌گویند برای درمان کسی که به مواد محرک "شیشه" اعتیاد پیدا می‌کند، داروی خاصی در دنیا وجود ندارد و داروهایی که تجویز می‌شود تنها به کاهش علایم ناراحت‌کننده بیمار کمک می‌کند.

"شیشه" مواد محرکی اعتیادآور و خطرناک است که به شکل کریستال‌های ریز همچون شکراست و برای قاچاق، آن را در نی‌های نوشابه جاسازی کرده وسر و ته آن را می‌بندند.

دکتر سید"محمدعلی حریرچیان" درمانگر اعتیاد می‌گوید قاچاقچیان و فروشندگان این مواد ادعا می‌کنند که "شیشه" حاوی مرفین نبوده واعتیاد آور نیست، اما واقعیت این است که شیشه ماده محرک بسیاراعتیاد آور و خطرناکی است.

دکتر حریرچیان می‌گوید فردی که به مصرف شیشه روی می‌آورد درابتدا علایمی را تجربه می‌کند که به طور کاذب برای او جاذبه دارد، اما سپس دچار بی‌خوابی کابوس و کاهش اشتها می‌شود.

با تداوم مصرف شیشه، تنفس و ضربان قلب افزایش می‌یابد و فشارخون و دمای بدن بالا می‌رود. فرد مصرف‌کننده "شیشه" تحریک پذیر و پرخاشگر می‌شود و احتمال دارد به هر خشونتی دست بزند.

اضطراب، گیجی، لرزش اندام‌ها، تشنج و در آخر ایست قلبی و مرگ از جمله عوارض مصرف "شیشه" است.

مصرف مداوم و دراز مدت "شیشه" موجب سوء ظن و توهم، خشونت، کاهش شدید قوه حافظه، توهم‌های شنوایی و بینایی شده و افسردگی و جنون آنی و بسیاری از اختلالات عصبی را به دنبال دارد.

مصرف شیشه ترشح دوپامین، سروتونین و نوراپی‌نفرین را در سیناپس‌های عصبی در مغز به شدت افزایش می‌دهد و به تحریک سلول‌های مغز منجر می‌شود.

مصرف شیشه شخص را در وضعیتی قرار می‌دهد که تمایل به درمان ندارد و شاید این عارضه بدترین تاثیر این مواد محرک بر مغز باشد.

درمان اعتیاد به مصرف شیشه همچون سایر مواد مخدر مشکل‌ترین درمان- هاست.

دکتر حریرچیان می‌گوید: نکته اساسی این است که برای درمان اعتیاد به مواد مخدری که مرفین دارند مثل تریاک، کراک وهرویین، داروهایی مثل "متادون" و"بوپره‌نورفین" را تجویز می‌کنیم امابرای "شیشه" داروی خاصی نداریم.

این درمانگر اعتیاد اضافه کرد دارویی که خاص درمان "شیشه" باشد در ایران و حتی خارج از کشور نداریم، بلکه داروهایی که برای درمان شیشه استفاده می‌شود داروهای کمکی از جمله ضداضطراب‌ها و ضدافسردگی هاست که این داروها در کاهش علایم بیمار موثر هستند.

این متخصص و درمانگر اعتیاد گفت: فروشندگان مواد مخدر با استناد به این مطلب که علایم ناشی از محرومیت از مصرف شیشه همانند علایم ناشی از محرومیت از مرفین نیست، آن را ماده‌ای غیراعتیاد آور معرفی می‌کنند.

دکتر حریرچیان خاطرنشان کرد که دردهای عضلانی، شکم درد، اسهال، عطسه، آبریزش بینی، اشک‌ریزش و سیخ شدن موها از جمله علایم محرومیت از مواد مخدر همچون تریاک ،شیره، هرویین و "کراک مرسوم در ایران" است.

به گفته حریرچیان، کراکی که درایران عرضه می‌شود، هرویین تغلیظ شده است و کراک اصلی‌از نوع کشیدنی، از کوکایین مشتق می‌شود و بسیار گران است.

حریرچیان گفت: برای درمان عوارض اعتیاد به شیشه براساس مدت و نوع و روش مصرف ممکن است که فرد نیاز به درمان دارویی به شکل بستری شدن یا سرپایی داشته باشد.

بعد از درمان اختلالات روان پزشکی بیمار باید به وسیله روان پزشک خبره مورد بررسی و درمان قرار گیرد و به دنبال آن یا همزمان آموزش خانواده، آموزش مهارت‌های بهبود اولیه و پیشگیری از بازگشت و رفتار درمانی برنامه ریزی شود.

دراثر ترک اعتیاد به شیشه، فرد دچارافسردگی عصبی، خونسردی و بی‌علاقگی خواب طولانی، به‌هم ریختگی روحی، کمی انرژی و سراسیمگی می‌شود که
این علایم به مرور زمان برطرف خواهند شد.

پس از ترک شیشه فرد دچار نوعی ناتوانی و درماندگی و اختلال در الگوی خواب و کابوس‌های شبانه می‌شود، تا جایی که توانایی انجام وظایف و کارهای روزمره او مختل می‌گردد اما فرد با مراجعه به پزشک متخصص می‌تواند به مرور زمان بر این حالات غلبه کند.

 

برچسب:, :: 11:25 :: نويسنده : مرتضي عربي

Methamphetamine وقتی وارد سیستم عصبی مرکزی CNS می شود، باعث آزاد شدن ناگهانی واسطه شیمیایی دوپامین ((Dopamine از مغز می شود که باعث تحریک سلولهای مغزی و افزایش خلق و خو و حالت تهاجمی و غیر قابل کنترل و افزایش حرکات جسمی می شود. که در صورت ادامه مصرف بعد از مدت طولانی علایم بدخلقی و افسردگی و علایم اختلال حرکتی مثل پارکینسون در فرد ظاهر می شود.

این ماده به صورت داخل بینی و خوراکی و داخل رگ و کشیدنی مصرف می شود و بلافاصله بعد از مصرف حالتی به نام rush یا flash در فرد ایجاد می گردد و افراد به سرعت اعتیاد پیدا می کنند و مجبورند هر روز مقدار مصرف را زیاد کنند.

مصرف این ماده می تواند باعث کاهش اشتها برای روزها، افزایش تعداد تنفس، افزایش فعالیت فیزیکی، افزایش دمای بدن و تحریک پذیری و بی خوابی گیجی، لرزش و تشنج، اضطراب و بدبینی و خشونت را سبب شود. که تشنج و افزایش زیاد دمای بدن باعث مرگ افراد می گردد. همچنین با صدمه روی عروق باعث سکته های مغزی و قلبی می گردد.

یکی از عوارض روانی آن ایجاد بیماری روانی شبیه اسکیزوفرنی است شامل توهمات بینایی و شنوایی و بدبینی و پرخاشگری است.

مصرف این ماده به تدریج در بین حیوانات افزایش دارد طبق بررسی در سال 2004 میلادی در ایالات متحده آمریکا 6.2% از دانش آموزان دبیرستانی حداقل یکبار مصرف شیشه را تجربه کرده اند.

متاسفانه افرار شیاد تبلیغ این ماده را در ایران با عنوان نشئه آور ولی بدون اعتیاد عنوان می کنند ولی این طور نیست و علاوه بر اعتیاد می تواند مرگ آور باشد.

اطلاع رسانی و معرفی صدمات جسمانی و روانی جدی این ماده از طریق رسانه های عمومی می تواند از گسترش مصرف این ماده خطرناک جلوگیری نماید.

 

 

 

شیشه

نام اصلی این مواد آیس به معنای یخ می باشد. دلیل اصلی نام گزاری این مواد این است که چون در مجاورت حرارت قرار می گیرند همانند یخ بخار می شوند. شیشه در رده آمفتامین ها است و خاصیت محرکی دارد. مت آمفتامین از مشتقات کلاسیک آمفتامین است و در آزمایشگاههای غیرقانونی از داروهای ساده و ارزان ساخته می شود .این ماده با اشکال مختلف خوراکی، تزریقی یا استنشاقی و تدخینی ( مانند سیگار ) استفاده می شود. کریستال ماده ای شدیداً اعتیاد آور است و به شکل پودری سفیدرنگ، بدون بو و تلخ وجود دارد که به راحتی در نوشابه های الکلی و غیرالکلی حل می شود .این ماده نیز مانند اکس ، تاثیرات خطرناکی بر سلامتی انسان دارد. افت حافظه، پرخاشگری و تهاجم ، رفتارهای جنون آمیز و آسیب های قلبی و مغزی از عوارض مصرف آن است.با مصرف این ماده حالاتی مثل هیجان زدگی ، بی تابی ، تکلم صحیح و تند ، کاهش خواب و اشتها و افزایش فعالیت های فیزیکی به وجود می آید. هیجانات جنسی یکی از علل ترغیب کننده جوانان برای مصرف این مواد است. لیکن به مرور این مواد اثرات مخربی بر قوا و عملکرد جنسی افراد مصرف کننده دارد .از عوارض خطرناک دیگر ، انتقال بیماریهای عفونی مثل هپاتیت و ایدز می باشد.

 

طرز مصرف

شیشه توسط پایپ که یکی از لوازم آزمایشگاهی است کشیده می شود. مقدار خیلی کمی از شیشه را داخل گودی پایپ ریخته زیر آن را حرارت می دهند که در اثر این حرارت شیشه بخار شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

آثار مصرف

- احساس سرزندگی و سرحالی - افزایش ضربان قلب

- افزایش توانایی جنسی - افزایش هوشیاری

- افزایش اشتها - کاهش خواب و آرامش

- پرحرفی - تولید افکار بدبینانه

- بیقراری - خلق تحریک پذیر

- شیشه باعث افزایش شدید میل جنسی در خانم ها می شود - افزایش فعالیت بدنی

عوارض مصرف ترک(خماری):

- پرخاشگری - کاهش توانایی جنسی

- عدم کنترل روانی - انواع اختلالات پارانویی( بدبینی)

- ایجاد وابستگی روانی شدید - احساس گم گشتگی( چیزی گم کردن)

- مرگ مغزی - اختلال اسکیزوفرنی(ازنوع آشفته)

- خلق تحریک پذیر - عصبی بودن وبهانه جویی

- احساس گم گشتگی( چیزی گم کردن) - احساس بی حوصلگی

- احساس کسلی و سستی ( کم انگیختگی)

ملاحظات:

· در مورد کسانی که شیشه مصرف می کنند باید این نکته را یاد آور شد که اگر فرد خوشحال باشد،· بعد از مصرف شیشه خوشحال تر می شود و اگر ناراحت باشد بعد از مصرف شیشه این ناراحتی تشدید می شود زیرا شیشه این خاصیت را دارد که به احساس فرد شدت می بخشد( اصطلاح فاز چسباندن).

· نکته مهم دیگر در مورد شیشه این است که شیشه بخاطر ترکیب شیمیایی پیچیده ای که دارد می تواند اثر مخدرها را طولانی تر کند و فرد بعد از مدتی که از مصرفش گذشت شدیدا به مواد مخدر خصوصا هروئین وابستگی پیدا می کند.

· این نکته به غلط در بین جوانان و اکثر خانم ها باب شده است که چون شیشه اعتیاد ندارد برای بدن سازی بسیار مفید است زیرا فرد بعد از مصرف شیشه،· فعالیت بدنیش زیاد شده این فعالیت بدنی شدید و خستگی ناپذیر باعث لاغری وتناسب اندام وی می شود که این باور شدیدا اشتباه می باشد.

· تصور غلط در بین اقشار مختلف مردم که معتقدند مصرف شیشه برای درمان افسردگی مناسب است

برچسب:, :: 11:22 :: نويسنده : مرتضي عربي

آشنائى با انواع مواد مخدر:تاريخچه مصرف شيشه بررسى آثار مصرف شيشه و روشهاى درمان آن - مواد مخدر -«متامفتامين دزوکسى افدرين» که به اختصار مت خوانده مى شود، دارويى است محرک روان که براى بيمارانى که مشکل خواب يا کمبود تمرکز دارند تجويز مى شود و نيز به صورت غير قانونى به عنوان مواد مخدر مورد استفاده قرار مى گيرد. کريستال مت شکل قابل استنشاق مت است. تاريخچه مصرف شيشه و عوارض آن «متامفتامين دزوکسى افدرين» که به اختصار مت خوانده مى شود، دارويى است محرک روان که براى بيمارانى که مشکل خواب يا کمبود تمرکز دارند تجويز مى شود «متامفتامين دزوکسى افدرين» که به اختصار مت خوانده مى شود، دارويى است



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: 11:5 :: نويسنده : مرتضي عربي

شكارهای شيشه را ميگويم ؛ همانها كه براساس پژوهشها ، دو سال پس از آغاز مصرف شيشه ، از هر 10 نفرشان ، هشت نفر حتما ميميرند ؛ همانها كه گفته ميشود پس از شش ماه مصرف شيشه ، آسيبهای جبران‌ ناپذيری به مغزشان ميرسد و سبب ساز جنون و مرگشان ميشود .

آنها نميدانند يا باور نميكنند كه مافيای مواد مخدر از سالها پيش آنها را نشان كرده و درباره‌ شان مطالعه كرده است و به همين خاطر چوب حراج به شيشه زده است و آن را از كيلويی هشتاد ميليون تومان در اوايل دهه 80 به كيلويی دو ميليون تومان در ماههای اخير رسانیده است و برای تبليغات دروغ درباره‌اش ، مثل ريگ پول خرج ميكند .

همان تبليغاتی كه به ورزشكارها قول كاهش وزن سريع و انرژی بيحد داده‌اند ،
به جوانهايی كه اهل ورزش نبوده‌اند قول افزايش ميل جنسی و شادی كه هميشه در حسرتش بوده‌اند
و به زنها و دختران جوان قول مانكن شدن را .

همان تبليغاتی كه روزگاری در خلأ اطلاع‌ رسانی و اعلام‌خطر ، به باشگاههای ورزشی و آرايشگاه‌ ها هم رسيد و در گوش مشتریهای آينده شيشه دروغ گفتند كه اين ماده اعتيادآور نيست و ميتواند جای مخدرهای خطرناك ديگر را بگيرد ؛ همان تبليغاتی كه به مشتريهايشان چشم بند زدند تا جان كندن مصرف‌ كنندگان كهنه كار شيشه را نبينند .

ما سالهاست درباره شيشه می نويسيم و هشدار ميدهيم ، به شما گفته‌ ايم كه جنون و بدبينی می آورد و به همين دليل معتادانش ، خبرسازهای صفحات حوادث روزنامه‌ ها ميشوند ، به شما گفته‌ايم كه هنوز روش درمانی معينی برای درمانش وجود ندارد و شيوه ماتريكس ( شيوه درمانی بر پايه تغيير سبك زندگی با هدف ايجاد تغييرات رفتاری معتادان در طولانی مدت ) نيز كه در خيلی از مراكز ترك اعتياد استفاده ميشود ، منطبق بر مشابه استانداردش كه در كشورهای ديگر به كار ميرود نيست ، ما به شما خيلی از حقايق را گفته‌ايم ،

اما . . . .

شيشه بيداد مي‌كند ، شكارهايش را ديوانه مي‌كند ، رنج ميدهد و ميكشد .
ما هشدار ميدهيم ،
ميگوييم ،
مينويسيم ،
فرياد ميزنيم ،
برخی ميشنوند و خيلی ها هم نميشنوند ، اما ميدانيد نكته غم‌انگيز كجاست ؟ خيلی از آنهايی كه شكارهای بالقوه شيشه محسوب مي‌شوند ، اصلا اهل روزنامه خواندن و مطالعه سایت نيستند و صداي ما به گوششان نميرسد و هشدارهايمان را نميبينند و بی خبر ميمانند و به همين خاطر است كه ميگوييم حالا ديگر به جايی رسيده‌ايم كه بايد هشدارهای مربوط به شيشه را از صفحات روزنامه‌ها و خبرگزاريها بيرون بكشيم و به اندازه خيلی از اخبار زرد كه هر روز و هر ساعت از دهانها به گوشها و از گوشها به دهانها ميرسند ، تكرارشان كنيم.
 

برچسب:, :: 10:38 :: نويسنده : مرتضي عربي

یه روز یه  دانشمند یک آزمایش جالب انجام  داد .  اون یه  آکواریوم شیشه ای ساخت و اونو با  یه دیوار شیشه ای دو قسمت  کرد.  تو یه قسمت یه ماهی بزرگتر انداخت و در قسمت دیگه یه ماهی کوچیکتر که غذای مورد علاقه ی ماهی بزرگه بود .

ماهی کوچیکه تنها غذای ماهی بزرگه بود و دانشمند به اون  غذای دیگه ای نمی داد... او برای  خوردن ماهی کوچیکه بارها و بارها به طرفش حمله می کرد، اما هر بار به یه دیوار نامرئی می خورد.  همون دیوار شیشه ای که اونو از غذای مورد علاقش جدا می  کرد.

  بالا خره بعد از مدتی از حمله به ماهی کوچیک منصرف شد. اون باور کرده بود که رفتن به  اون طرف آکواریوم و خوردن ماهی کوچیکه کار غیر ممکنیه.  دانشمند شیشه ی وسط  رو برداشت و راه ماهی بزرگه رو باز کرد، اما ماهی بزرگه هرگز به سمت ماهی کوچیکه حمله نکرد. اون هرگز قدم به سمت  دیگر آکواریوم نگذاشت.  می دونین چرا؟

  اون دیوار شیشه ای دیگه وجود نداشت، اما ماهی بزرگه تو ذهنش یه دیوار شیشه ای ساخته بود.  یه دیوار که شکستنش از شکستن هر دیوار واقعی سخت تر بود.  اون دیوار باور خودش بود.  باورش به محدودیت.

  ما هم اگه خوب تو اعتقادات خودمون جستجو کنیم، کلی دیوار شیشه ای پیدا می کنیم که نتیجه ی مشاهدات و تجربیاتمونه و خیلی هاشون هم اون بیرون نیستن و فقط تو ذهن خود ما وجود  دارند.

  "هر فردی خود را ارزیابی می کند و این برآورد مشخص خواهد ساخت که او چه خواهد شد. شما نمی توانید بیش از آن چیزی  بشوید که باور دارید هستید، اما بیش از آنچه باور دارید می توانید انجام دهید."

برچسب:, :: 11:18 :: نويسنده : مرتضي عربي

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 10 صفحه بعد

درباره وبلاگ

موسسه تولد نو تندرستی با افتخار آمادگی دارد در صورت هرگونه سوال در مورد درمان جدید(مواد محرک) و نیاز به مشاوره و بستری عزیزان در عذابتان بصورت رایگان از خدمات مشاوره این مرکز بصورت حضوری، تلفنی و یا اینترنتی بهره مند شوید.تلفنهاي تماس عباس مشهدی ابراهیم (میدانی)09123474418وعلی طاهری09125242982 شماره تلفن ثابت36695663
پيوندها
">nod

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مركز تخصصي سم زدايي و درماني مواد مخدر و محرك و آدرس tavalodisabz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان